Målsnålt när damerna förlorade
Publicerad: 2018-12-09
Efter fyra raka segrar tog sviten på söndagen slut för HV71 Dam. I en målsnål tillställning gjorde Djurgården matchens enda mål i den tredje perioden och knep alla tre poäng.

Så sent som för en vecka sedan gästade HV71 just Djurgården i Stockholm. Det mötet slutade med en övertygande 5-2-seger för HV-damerna, men dagens möte skulle bli mycket tightare. Även om det var HV som hade skottövertaget i matchen, så lyckades man inte få hål på Djurgårds-keepern. Istället skulle Hanna Olsson göra matchens första, och enda, mål när hon gav sitt Djurgården ledningen med 1-0 efter knappt halva tredje perioden. HV chansade med att plocka ut målvakten på slutet, men utan att få utdelning. Stockholmslaget bröt därmed HV71:s segersvit på fyra matcher och åkte hem med tre poäng i bagaget.