• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Måndag Mån 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Torsdag Tor 8 Augusti Aug
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Onsdag Ons 21 Augusti Aug
Fredag Fre 23 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Söndag Sön 6 Oktober Okt

Dagens lunch v.35

23 augusti 2019 13:30

Dagens lunch vecka 35 i Restaurang Cezar. Välkomna måndag–fredag mellan kl 11.30–13.30.


MÅNDAG
Dagens kött: Helstekt fläskfilé med konjaksgräddsås och skånsk potatis
Dagens klimatsmarta: HV71:s grädd/cheddargratinerade pastarullar fylld med fetaost och spenat samt krispig sallad

TISDAG
Dagens kött: Raggmunk med fläsk alt. Fläsk och löksås samt rårörda lingon
Dagens fisk: Klassisk sej med ägg och persiljesås

ONSDAG
Dagens kött: Köttfärslimpa med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt
Dagens klimatsmarta: Rostad savoykålsoppa med pärllök, skogssvamp, bacon samt vispad creme fraich
Veckans paj: Äppelpaj med kardemumma och vit choklad samt kanelgrädde

TORSDAG
Dagens kött: Ancho- och honungssmaksatt korv från Holy Smokes BBQ i Höganäs med surkål, bbqsås och rödkålslaw
Dagens fisk: Dagens fångst med vitvinssås, baconströssel samt torrostad hyvlad broccoli
Dagens extrarätt: 24h fläsksida med surkål och sky

FREDAG
Dagens kött: Schnitzel med ädelostkräm och smörstekta vaxbönor samt stekt färskpotatis
Dagens fisk: Dagens fångst med fänkålsragu och dillsallad samt forellrom
Veckans mjuka kaka till efterrätt

Veckans vegetariska
Bönpasta med hasselnötspesto samt ruccula, soltorkad tomat och fetaost

Välkommen!
Pris 95:-
Pris med kupong: 86:-
Telefon Köket: 036-299 71 22
Boka bord till lunchen: 036-299 71 49

Varje dag serverar vi två olika maträtter på tallrik samt ett veckans vegetariska alternativ. Till detta ingår bordsvatten. Sallad, bröd & tillbehör finns på vår rikliga buffé. Kaffe, thé och kaka ingår efter maten. På onsdagar bjuder vi på en onsdagspaj och på fredag gör vi även en liten dessert.