Torsdag Tor 26 December Dec
Fredag Fre 27 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Fredag Fre 10 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Tisdag Tis 14 Januari Jan
Fredag Fre 17 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Tisdag Tis 21 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Söndag Sön 26 Januari Jan
Tisdag Tis 28 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb

Dagens lunch v.35

23 augusti 2019 13:30

Dagens lunch vecka 35 i Restaurang Cezar. Välkomna måndag–fredag mellan kl 11.30–13.30.


MÅNDAG
Dagens kött: Helstekt fläskfilé med konjaksgräddsås och skånsk potatis
Dagens klimatsmarta: HV71:s grädd/cheddargratinerade pastarullar fylld med fetaost och spenat samt krispig sallad

TISDAG
Dagens kött: Raggmunk med fläsk alt. Fläsk och löksås samt rårörda lingon
Dagens fisk: Klassisk sej med ägg och persiljesås

ONSDAG
Dagens kött: Köttfärslimpa med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt
Dagens klimatsmarta: Rostad savoykålsoppa med pärllök, skogssvamp, bacon samt vispad creme fraich
Veckans paj: Äppelpaj med kardemumma och vit choklad samt kanelgrädde

TORSDAG
Dagens kött: Ancho- och honungssmaksatt korv från Holy Smokes BBQ i Höganäs med surkål, bbqsås och rödkålslaw
Dagens fisk: Dagens fångst med vitvinssås, baconströssel samt torrostad hyvlad broccoli
Dagens extrarätt: 24h fläsksida med surkål och sky

FREDAG
Dagens kött: Schnitzel med ädelostkräm och smörstekta vaxbönor samt stekt färskpotatis
Dagens fisk: Dagens fångst med fänkålsragu och dillsallad samt forellrom
Veckans mjuka kaka till efterrätt

Veckans vegetariska
Bönpasta med hasselnötspesto samt ruccula, soltorkad tomat och fetaost

Välkommen!
Pris 95:-
Pris med kupong: 86:-
Telefon Köket: 036-299 71 22
Boka bord till lunchen: 036-299 71 49

Varje dag serverar vi två olika maträtter på tallrik samt ett veckans vegetariska alternativ. Till detta ingår bordsvatten. Sallad, bröd & tillbehör finns på vår rikliga buffé. Kaffe, thé och kaka ingår efter maten. På onsdagar bjuder vi på en onsdagspaj och på fredag gör vi även en liten dessert.