Torsdag Tor 26 December Dec
Fredag Fre 27 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Fredag Fre 10 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Tisdag Tis 14 Januari Jan
Fredag Fre 17 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Tisdag Tis 21 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Söndag Sön 26 Januari Jan
Tisdag Tis 28 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb

Dagens lunch v.37

8 september 2019 18:30
| Dagens lunch

Dagens lunch vecka 37 i Restaurang Cezar och denna vecka är det Emil Johansson som sätter en del av menyn! Välkomna måndag–fredag mellan kl 11.30–13.30.


MÅNDAG
Dagens kött: Flygande Jacob på kycklingfilé med bacon, banan och basmatiris
Dagens klimatsmarta: XXL vårrulle på bönwook och sweet chillisås

TISDAG
Dagens kött: Raggmunk med fläsk alt. Fläsk och löksås samt rårörda lingon
Dagens fisk: Panerad flundra med remouladsås

ONSDAG
Dagens kött: Mozzarella & lökgratinerad falukorv med stuvade makaroner
Dagens klimatsmarta: Selleribiff på raw”ris” med tomatsås
Veckans paj: Blåbärspaj med vaniljgrädde

TORSDAG
Dagens kött: Baconlindad fläskfilé med balsamicosky samt potatisgratäng och slungade bönor
Dagens fisk: Dagens fångst med rotsellerimos och skaldjurssås samt rostad tomataioli

FREDAG
Dagens kött: Oklassisk taco på nattbakad högrev samt klassiska tillbehör samt cheddargratinerade nachos
Dagens fisk: Fisktacos på syrad torsk med fänkålsmajo och mangocoulis
Veckans mjuka kaka till efterrätt

Veckans vegetariska
Tagliatelle med kantarellsås

Emil Johanssons rätter i fet stil

Välkommen!
Pris 95:-
Pris med kupong: 86:-
Telefon Köket: 036-299 71 22
Boka bord till lunchen: 036-299 71 49

Varje dag serverar vi två olika maträtter på tallrik samt ett veckans vegetariska alternativ. Till detta ingår bordsvatten. Sallad, bröd & tillbehör finns på vår rikliga buffé. Kaffe, thé och kaka ingår efter maten. På onsdagar bjuder vi på en onsdagspaj och på fredag gör vi även en liten dessert.