Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Söndag Sön 17 November Nov
Onsdag Ons 20 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Tisdag Tis 26 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Fredag Fre 29 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Fredag Fre 20 December Dec
Lördag Lör 21 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Fredag Fre 27 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Fredag Fre 10 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan

Dagens lunch v.42

14 oktober 2019 08:00
| Dagens lunch

Dagens lunch vecka 42 i Restaurang Cezar och denna vecka är det Eric Martinsson som sätter en del av menyn! Välkomna måndag–fredag mellan kl 11.30–13.30.


MÅNDAG
Dagens kött: Oxbringa med rotmos och sötstark senap
Dagens klimatsmarta: Sesamfröpanerade morotsbiffar med sötsur sås och blomkålsris

TISDAG
Dagens kött: Raggmunk med fläsk alt. Fläsk och löksås samt rårörda lingon
Dagens fisk: Fiskgryta á la bouillabaisse med aioli

ONSDAG
Dagens kött: Stekt kyckling med champinjonsås och baconsmul
Dagens klimatsmarta: HV71:s pastarullar med färskost- och spenatfyllning samt parmesansås
Veckans paj: Bärpaj med chokladgrädde

TORSDAG
Dagens kött: Pannbiff med lök och skysås samt kokt potatis
Dagens fisk: Sej med ostomelett och krispig crudité samt krämig tomatsås

FREDAG
Dagens kött: Grillbricka med tillbehör
Dagens fisk: Dagens fisk med skaldjurssås med kräftstjärtar och dill
Veckans mjuka kaka till efterrätt

Veckans vegetariska
Pasta med kronärtskockor, oliver, soltorkad tomat och parmesan

Eric Martinssons rätter i fet stil

Välkommen!
Pris 95:-
Pris med kupong: 86:-
Boka bord till lunchen: 036-299 71 49

Varje dag serverar vi två olika maträtter på tallrik samt ett veckans vegetariska alternativ. Till detta ingår bordsvatten. Sallad, bröd & tillbehör finns på vår rikliga buffé. Kaffe, thé och kaka ingår efter maten. På onsdagar bjuder vi på en onsdagspaj och på fredag gör vi även en liten dessert.