• Huvudsponsorer

Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Fredag Fre 26 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Söndag Sön 18 November Nov
Onsdag Ons 21 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Söndag Sön 25 November Nov
Torsdag Tor 29 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Söndag Sön 2 December Dec
Onsdag Ons 5 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Söndag Sön 9 December Dec

Två nya år för Chris Campoli

21 februari 2014 08:39

Den kanadensiske backen Chris Campoli blir HV71 trogen i ytterligare två år. "Chris har varit en viktig spelare för oss ch visat att han är en ledargestalt", säger sportchefen Fredrik Stillman.


Chris Campoli kom till HV71 i slutet av oktober från Lugano i Schweiz. Under säsongen har den 29-årige backen från Mississauga varit en ledande spelare i HV71.

– Chris har visat sedan han kom till HV71 att han var den skicklige back vi sökte. Med sin rutin, sitt spelsinne och sina ledaregenskaper har han betytt oerhört mycket för oss i det läget vi befunnit oss i. Det känns jätteroligt att Chris trivs så bra i staden och föreningen att han vill stanna här ytterligare två år, säger Fredrik Stillman.

– Organisationen och staden har varit fantastisk. Vi har trivts väldigt bra från första dagen och det ska bli en ära att få representera klubben de kommande åren, säger Chris Campoli och fortsätter:

– Kärleken och passionen som fansen har för klubben är något unikt och något som betyder mycket för mig.

29-årige Chris Campoli är född i Mississauga, Kanada och har spelat 440 NHL-matcher med New York Islanders, Ottawa Senators, Chicago Blackhawks och Montreal Canadiens. Under sina sju säsonger i NHL producerade han 146 poäng, fördelat på 35 mål och 111 assists. Campoli har också spelat 18 Stanley Cup-matcher samt 94 AHL-matcher med Bridgeport Sound Tigers. Dessutom har Chris gjort en säsong i schweisiska Biel och började säsongen 13/14 i Lugano.