Revansch för J20
Publicerad: 2018-12-01
J20
HV71:s J20 tog revansch för onsdagens förlust mot Rögle BK och slog just Skåningarna på lördagen. Ebbe Fjellström, Jacob Grönhagen, Max Wennlund och Anton Heikkinen gjorde HV:s mål i 4-3 segern.

Rögle BK gästade Kinnarps Arena så sent som i onsdags och kunde då plocka med sig tre poäng hem till Ängelholm efter seger med 5-3. I lördagens möte lagen emellan fick HV bäst start när Ebbe Fjellström gjorde 1-0 och Jacob Grönhagen 2-0 minuterna senare. Men innan första akten var över lyckades gästerna både reducera och kvittera, och det inom loppet av 30 sekunder.

Rögle skulle även ta ledningen i mittperioden, men då var det HV:s tur att kvittera minterna senare, denna gången via Max Wennlund. Den tredje perioden blev sedan mållös innan Anton Heikkinen kunde picka in matchavgörande 4-3 halvvägs in i förlängningen.