J20 åter på vinnarspåret
Publicerad: 2019-01-30
SuperElit Top10
HV71:s J20 studsade tillbaka direkt efter söndagens förlust mot Leksand och besegrade på onsdagen Örebro på bortaplan. Simon Wassberg, Zion Nybeck, Anton Heikkinen och Max Wennlund skrev in sig som målskyttar i 5-3-segern.

HV71:s J20 fortsätter att jaga en högre placering i SuperElit Top10 och på onsdagen tog laget ytterligare ett kliv mot toppen i Örebro. Simon Wassberg gav HV ledningen tidigt i den första perioden och Zion Nybeck utökade till 2-0 innan densamma var över.

Hemmalaget reducerade direkt i mittperioden, innan Anton Heikkinen gjorde nästa HV-mål. Ledningen skulle dock vara endast ett mål inför de avslutade 20 minuterna, eftersom hemmalaget lyckades reducera ytterligare en gång i mittakten.

33 sekunder in i den tredje perioden utökades ledningen ännu en gång av HV, denna gången via Max Wennlund, men bara 25 sekunder senare stod det 3-4. När Zion Nybeck skicakde in sitt andra mål för kvällen några minuter senare, skulle han fastställa slutresultatet till 3-5 och fixa tre sköna poäng till sitt HV71.