• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Tisdag Tis 8 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Onsdag Ons 16 Januari Jan
Idag 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Måndag Mån 21 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb

David Ullström återvänder till HV71

15 februari 2017 15:26
PRESSMEDDELANDE

Idag står det klart att forwarden David Ullström återvänder till moderklubben resten av säsongen. ”En fantastisk känsla att dra på sig HV-tröjan igen”, säger David Ullström.


David Ullström har under en tid tränat med HV71 sedan han bröt sitt kontrakt med KHL-laget Dinamo Minsk. Rehabiliteringen från den axeloperationen han gjort har gått enligt plan.

– David är en klasspelare som verkligen kan göra skillnad. Vår förhoppning är att alla tester som ska genomföras går som de ska och att han kan bli redo för spel, säger Johan Hult, sportchef i HV71.

Ullström är född och uppvuxen i Jönköping och har HV71 som moderförening. Han var med och vann SM-guld med föreningen 2010 och guldsäsongen var också den senaste gången vi såg Ullström i HV-tröjan. När han nu kommer tillbaka till HV71 har han tre säsonger AHL/NHL och fyra säsonger i KHL i bagaget.

– Det är såklart en oerhört speciell känsla att dra på sig HV-tröjan igen och få möjligheten att spela i Kinnarps Arena. HV71 har något bra på gång och laget många kvaliteter och jag ser fram emot att få representera moderklubben igen. Nu hoppas jag bara att allt går bra med min rehabiliterade axel så att jag kan komma igång och spela och hjälpa HV71 till framgång, säger David Ullström.

Kontraktet med David Ullström gäller i resten av säsongen.

FAKTA / ULLSTRÖM
Född: 890422, Jönköping
Moderklubb: HV71
Position: Forward
Skjuter: Vänster
Längd / vikt: 192 cm / 88kg

Spelarmeriter: SM-guld 2010, SM-silver 2009

Tidigare klubbar: HV71, Borås HC, Bridgeport Sound Tigers, New York Islanders, Lokomotiv Jaroslavl, Lev Praha, Severstal Cherepovets, Sibir Novosibirsk, Dinamo Minsk