• Huvudsponsorer

Söndag Sön 6 Januari Jan
Tisdag Tis 8 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Onsdag Ons 16 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Måndag Mån 21 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Onsdag Ons 13 Februari Feb

HV71 söker extrapersonal till arenaservice

9 maj 2018 11:30
Arenaservice

Nu söker vi extrapersonal till restaurang och barer till hemmamatcherna säsongen 2018/2019.


Vill du vara med oss och skapa enastående hockeyupplevelser? Nu söker vi serveringspersonal till våra hemmamatcher i SHL.

Du är en positiv, glad, utåtriktad, stresstålig lagspelare som gillar att jobba i högt tempo och ge service i världsklass.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 30 juni till [email protected]

Vi ser gärna ansökningar i alla åldrar. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

De personuppgifter vi behandlar är de som du själv väljer att lämna till oss, till exempel om du kontaktar oss via formuläret på hemsidan eller skickar e-post till oss. Dessa uppgifter kommer vi använda för att på bästa sätt kunna hantera och svara på din förfrågan.

Personuppgifterna kan komma att lämnas ut till våra samarbetspartners på det sätt och i den omfattning som krävs för att kunna uppfylla våra åtaganden gentemot dig i form av till exempel utskick av nyhetsbrev. Informationen kan även komma att användas i marknadsföringssyfte.

Som registrerad har du rätt att få information om vilka uppgifter vi har sparade om dig samt få eventuellt felaktiga uppgifter rättade eller begära att bli raderad.

Personuppgiftsansvarig är HV71. För frågor angående hanteringen av personuppgifterna eller en begäran enligt stycket ovan ber vi dig kontakta [email protected]