HV71 söker extrapersonal till arenaservice
Publicerad: 2018-05-09
Arenaservice
Nu söker vi extrapersonal till restaurang och barer till hemmamatcherna säsongen 2018/2019.

Vill du vara med oss och skapa enastående hockeyupplevelser? Nu söker vi serveringspersonal till våra hemmamatcher i SHL.

Du är en positiv, glad, utåtriktad, stresstålig lagspelare som gillar att jobba i högt tempo och ge service i världsklass.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 30 juni till [email protected]

Vi ser gärna ansökningar i alla åldrar. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

De personuppgifter vi behandlar är de som du själv väljer att lämna till oss, till exempel om du kontaktar oss via formuläret på hemsidan eller skickar e-post till oss. Dessa uppgifter kommer vi använda för att på bästa sätt kunna hantera och svara på din förfrågan.

Personuppgifterna kan komma att lämnas ut till våra samarbetspartners på det sätt och i den omfattning som krävs för att kunna uppfylla våra åtaganden gentemot dig i form av till exempel utskick av nyhetsbrev. Informationen kan även komma att användas i marknadsföringssyfte.

Som registrerad har du rätt att få information om vilka uppgifter vi har sparade om dig samt få eventuellt felaktiga uppgifter rättade eller begära att bli raderad.

Personuppgiftsansvarig är HV71. För frågor angående hanteringen av personuppgifterna eller en begäran enligt stycket ovan ber vi dig kontakta [email protected].

HV71
Huvudsponsor
Premiumpartners