Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Söndag Sön 17 November Nov
Onsdag Ons 20 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Tisdag Tis 26 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Fredag Fre 29 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Fredag Fre 20 December Dec
Lördag Lör 21 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Fredag Fre 27 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Fredag Fre 10 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan

HV71 söker Kommersiell chef

6 augusti 2019 15:55
| INFORMATION

Vi söker nu en chef som ska leda och utveckla den kommersiella delen i HV71.


Om HV71
HV71 är en småländsk ishockeyförening i världsklass. Med över 500 aktiva ungdomar i verksamheten och lag i de högsta serierna både på herr, dam och juniorsidan är HV71 en av de ledande ishockeyklubbarna i Sverige.

Om tjänsten
Du kommer att vara ansvarig och leda den kommersiella avdelningen och utveckla den mot ett bredare produktutbud. Du kommer att ha huvudansvaret för de kommersiella intäkterna i HV71 som i huvudsak är baserat på partnerskap (reklam/annonsering, CSR) och biljetter (årskort, lösbiljetter, paket).

Partneravtalen är allt från huvudpartners till de mindre partnerna och innefattar att du skapar nätverksaktiviteter som gynnar och skapar mervärde för våra partners.

Du ansvarar även för en budget som omfattas av biljetter, försäljning med mera och har ett löpande tätt samarbete med kommunikationschefen där ni tillsammans tar fram marknadsföringsaktiviteter, annonsering och profilerar varumärket HV71.

Att vara närvarande i samband med matchevent ser vi som en självklarhet vilket kräver en hög flexibilitet av dig och med din egna tid.

Du ingår i ledningsgruppen och har personalansvar för sex kollegor som jobbar med försäljning, biljetter och CSR. Du kommer leda och utveckla CSR inom HV71 genom olika aktiviteter som nya fans, hockeyskola, samhällsaktiviteter, skola etc.

Vem är du?
För att trivas och komma till din rätt i rollen skall du ha en dokumenterad förmåga att driva intäkter över en längre tid. Att du har ett intresse för idrott ett krav för att klara tjänsten och det ser vi som en självklarhet. Stor insats i tid förväntas och du skall vara utvecklingsinriktad. Du ska ha ett driv och en vilja att ta tag i och verkställa förbättringar och inte dra dig för att själv utföra det om så skulle vara fallet.

Du skall ha erfarenhet och kunna leda, motivera, entusiasmera dina kollegor i vardagen både i med och motgång.

Arbetet sker oftast i högt tempo och du bör kunna anpassa dig efter olika kategorier av företag, branscher och befattningar.

Du gillar att öppna dörrar, knyta kontakter, att nätverka och får saker att hända och trivas med ett entreprenörskap. Har du dessutom ett upparbetat nätverk i Jönköping med omnejd är det en fördel.

Detta tillsammans med ett bra ekonomiskt sinne för intäkter och utgifter tror vi kommer bli en bra kombination både för dig och för oss.

Matchar detta på dig är du varmt välkommen med din ansökan!

Skicka din CV och några rader om dig själv till vår rekryteringspartner på One PartnerGroup [email protected]

All kontakt i processen sker via Paula Claesson 0734-130 935

Sista ansökningsdag är 20/8.