Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Fredag Fre 10 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Tisdag Tis 14 Januari Jan
Fredag Fre 17 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Tisdag Tis 21 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Idag 26 Januari Jan
Tisdag Tis 28 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb

Dagens lunch v.50

9 december 2019 08:00
| Dagens lunch

Dagens lunch vecka 50 i Restaurang Cezar. Välkomna måndag–fredag mellan kl 11.30–13.30.


MÅNDAG
Dagens kött: Chilirubbad långkörd fläskkarré med myntayoughurt och syrad rödlök
Dagens klimatsmarta: HV71:s prästostgratinerade pastarullar fyllda med rotfruktsbollognaise

TISDAG
Dagens kött: Raggmunk med fläsk alt. Fläsk och löksås samt rårörda lingon
Dagens fisk: Torsk Classic med räkor, pepparrot och brynt smör

ONSDAG
Dagens kött: Rolands kålpudding med stekt vitkål, gräddsås och lingonsylt
Dagens klimatsmarta: Kidneybiffar med surkål, yoghurt och baconströssel
Veckans paj: Äppelpaj med kanel och kardemumma

TORSDAG
Dagens kött: Stekt bamsekorv med krämigt potatismos och räkröra
Dagens fisk: Fiskgryta med tomat, fänkål, dill och grönsaker
Dagens extrarätt: Ärtsoppa med korv, bringa och senap samt pannkakor med sylt och grädde

FREDAG
Dagens kött: HV71:s revben med anchoglace samt rostad potatis och aioli med färskost
Dgens fisk: Dagens fångst med gubbröra, brynt smör och dillsallad
Veckans mjuka kaka till efterrätt

Veckans vegetariska
Tortelloni med rostad vitlökssås och babyspenat

Välkommen!
Pris 95:-
Pris med kupong: 86:-
Boka bord till lunchen: 036-299 71 49

Varje dag serverar vi två olika maträtter på tallrik samt ett veckans vegetariska alternativ. Till detta ingår bordsvatten. Sallad, bröd & tillbehör finns på vår rikliga buffé. Kaffe, thé och kaka ingår efter maten. På onsdagar bjuder vi på en onsdagspaj och på fredag gör vi även en liten dessert.