J20 förlorade andra åttondelen
Publicerad: 2019-03-22
J20 Slutspel
HV71:s J20 förlorade den andra åttondelsfinalen i bäst av tre mot Södertälje SK med 3-4. Anton Svensson, Victor Sjöholm och Oscar Lilja gjorde HV:S mål.

I den första åttondelsfinalen vände HV71 ett tidigt 2-0-underläge i den första perioden till seger med 3-2 efter förlängning. I den andra åttondelen så tog Rögle återigen ledningen tidigt i den första perioden, men klev denna gången ifrån till 3-0 innan den första periodvilan.

Men i den andra perioden skakade HV liv i laget och drygt halvvägs in i perioden reducerade Anton Svensson till 1-3. Minuterna senare satt även 2-3 via Victor Sjöholms klubba och av bara farten kvitterade Oscar Lilja till 3-3 innan mittperioden var över.

Denna matchen slulle dock avgöras under ordinarie tid och det med ett sent avgörande, för med 28 sekunder kvar så petar Södertälje in 3-4 och tar matchserien till en tredje och avgörande match, som spelas i Kinnarps Arena under lördagen.