Sviten bruten för J20
Publicerad: 2019-01-27
SuperElit Top10
Efter tre raka segrar förlorade HV71:s J20 söndagens hemmamatch mot Leksands IF. Lukas Isaksson gjorde HV:s enda mål i 1-4-förlusten.

Efter lördagens 8-2-seger för HV71:s J20, väntade en tuffare utmaning på söndagen, när tabelltvåan Leksand gästade Kinnarps Arena. HV fick en smakstart på matchen när Lukas Isaksson gav laget ledningen med 1-0 redan efter 39 sekunder, men målskyttet slutade dessvärre där.

Leksand kvitterade i powerplay innan den första perioden var över och efter en mållös mittperioden tog gästerna även ledningen i den tredje perioden, återigen efter mål i numerärt överläge. Leksand prickade även in 1-3 minuterna senare och när HV plockade målvakten i en desperat jakt på reduceringsmål, så satt också 1-4 i tom kasse.