• Huvudsponsorer

Tre hjältar invalda i Wall of Heroes

26 februari 2018 09:56
Wall of Heroes

Nu är det klart vilka som väljs in i Wall of Heroes säsongen 2017/2018. Medlemmarna i HV71 har fått nominera fram betydelsefulla personer som sedan juryn har tagit hänsyn till. I år väljs tre personer in till den ärofyllda Wall of Heroes-väggen.


Kjell Kindbom
Ingen i HV-historien har slipat lika många skridskor eller lagat lika många tröjor som Kjell Kindbom. Sedan tidigt 70-tal har Kindbom jobbat som materialförvaltare i HV71, både på ungdom, junior och seniorsidan. Med HV71:s a-lag verkade Kjell i 16 säsonger och fick kröna sin gärning där med ett SM-guld 1995. Idag är han fortfarande aktiv och hjälper till som materialförvaltare i HV71 J20.

Bengt Halvardsson
Av många kallad för Mr HV. Kom till HV71 från Husqvarna IF vid sammanslagningen 1971 och var en hårdförd backprofil under 13 år. Därefter var "Halvard" assisterande tränare under 14 säsongen och var med när föreningen tog sitt första SM-guld. HV-karriären avslutades med 17 år som arenachef i Kinnarps Arena. En eldsjäl som vigt sitt liv åt HV71.

Kjell Davidsson
Legendarisk ungdomsledare i HV71 som under tre decennier fostrat otaliga talanger till a-laget. Har under sina år tränat både ungdomslag, juniorlag och varit fystränare i a-laget. Känd för sitt engagemang, klubbhjärta och vilja att utveckla unga spelare.

Wall of Heroes-ceremonin äger rum innan nedsläpp den 6 mars när vi möter Luleå Hockey.

Fotnot: Wall of Heroes är platsen där de som inte kan få sin tröja hissad i taket, men ändå haft en stor betydelse för HV71, uppmärksammas.