• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Måndag Mån 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Torsdag Tor 8 Augusti Aug
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Onsdag Ons 21 Augusti Aug
Fredag Fre 23 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Söndag Sön 6 Oktober Okt

Dagens lunch v.34

18 augusti 2019 14:00
Dagens lunch

Dagens lunch vecka 34 i Restaurang Cezar. Välkomna måndag–fredag mellan kl 11.30–13.30.


MÅNDAG
Dagens kött: Helstekt fläskytterfilé med rostad purjo och tomatkryddsmör samt ugnsbakad sötpotatis
Dagens klimatsmarta: Krämig polenta med grönsaksconsommé samt vitlöksfräst svamp och spenatragu

TISDAG
Dagens kött: Raggmunk med fläsk alt. Löksås samt rårörda lingon
Dagens fisk: Lättgravad lax med saffransfond, skirat smör samt tomat och mangosalsa

ONSDAG
Dagens kött: A-filmarinerad kycklingfilé med tomatiserad couscous samt youghurtsås med mynta och lime
Dagens klimatsmarta: HV71:s gräddkokta pastarulle fylld med soltorkad tomat, kronärtskocka samt färskost
Veckans paj: Hallonpaj med vaniljglass

TORSDAG
Dagens kött: HV71:s 300g pannbiff’ish med karamelliserad löksky
Dagens fisk: Sej med morotspuré samt gräslökssås
Dagens extrarätt (max 20 portioner): Lever anglais med kapris, bacon, gräddsås samt lingon

FREDAG
Dagens kött: Hamburgare på potatisbröd med habaneropicklad rödlök samt vitlökscréme
Dagens fisk: Torsk med rödbetor, kapris och getost samt brynt smör
Veckans mjuka kaka till efterrätt

Veckans vegetariska
Glutenfri spagetti med basilikasås samt vitlöksslungad semitorkad tomat

Välkommen!
Pris 95:-
Pris med kupong: 86:-
Telefon Köket: 036-299 71 22
Boka bord till lunchen: 036-299 71 49

Varje dag serverar vi två olika maträtter på tallrik samt ett veckans vegetariska alternativ. Till detta ingår bordsvatten. Sallad, bröd & tillbehör finns på vår rikliga buffé. Kaffe, thé och kaka ingår efter maten. På onsdagar bjuder vi på en onsdagspaj och på fredag gör vi även en liten dessert.