Torsdag Tor 26 December Dec
Fredag Fre 27 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Fredag Fre 10 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Tisdag Tis 14 Januari Jan
Fredag Fre 17 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Tisdag Tis 21 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Söndag Sön 26 Januari Jan
Tisdag Tis 28 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb

Dagens lunch v.34

18 augusti 2019 14:00
| Dagens lunch

Dagens lunch vecka 34 i Restaurang Cezar. Välkomna måndag–fredag mellan kl 11.30–13.30.


MÅNDAG
Dagens kött: Helstekt fläskytterfilé med rostad purjo och tomatkryddsmör samt ugnsbakad sötpotatis
Dagens klimatsmarta: Krämig polenta med grönsaksconsommé samt vitlöksfräst svamp och spenatragu

TISDAG
Dagens kött: Raggmunk med fläsk alt. Löksås samt rårörda lingon
Dagens fisk: Lättgravad lax med saffransfond, skirat smör samt tomat och mangosalsa

ONSDAG
Dagens kött: A-filmarinerad kycklingfilé med tomatiserad couscous samt youghurtsås med mynta och lime
Dagens klimatsmarta: HV71:s gräddkokta pastarulle fylld med soltorkad tomat, kronärtskocka samt färskost
Veckans paj: Hallonpaj med vaniljglass

TORSDAG
Dagens kött: HV71:s 300g pannbiff’ish med karamelliserad löksky
Dagens fisk: Sej med morotspuré samt gräslökssås
Dagens extrarätt (max 20 portioner): Lever anglais med kapris, bacon, gräddsås samt lingon

FREDAG
Dagens kött: Hamburgare på potatisbröd med habaneropicklad rödlök samt vitlökscréme
Dagens fisk: Torsk med rödbetor, kapris och getost samt brynt smör
Veckans mjuka kaka till efterrätt

Veckans vegetariska
Glutenfri spagetti med basilikasås samt vitlöksslungad semitorkad tomat

Välkommen!
Pris 95:-
Pris med kupong: 86:-
Telefon Köket: 036-299 71 22
Boka bord till lunchen: 036-299 71 49

Varje dag serverar vi två olika maträtter på tallrik samt ett veckans vegetariska alternativ. Till detta ingår bordsvatten. Sallad, bröd & tillbehör finns på vår rikliga buffé. Kaffe, thé och kaka ingår efter maten. På onsdagar bjuder vi på en onsdagspaj och på fredag gör vi även en liten dessert.