• Huvudsponsorer

Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Söndag Sön 6 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Söndag Sön 13 Oktober Okt
Idag 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Måndag Mån 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov

Vårt samhällsengagemang

1 juni 2019 09:00
CSR


För oss är det självklart att ha ett engagemang som bidrar till trygghet för såväl människor som verksamheter. Vi vill sprida positiva värderingar i linje med vår egen värdegrund och vår ambition är att stödja och engagera oss i frågor som berör många i samhället.

Här följer de projekt vi är och har varit aktiva i:

Gratis hockeyskola

HV71 och HC Dalen vill att fler barn ska få möjligheten att spela hockey samt öka mång-falden i klubbarna. Därför startade klubbarna tillsammans med Kabe och Bubs projektet ”Gratis hockeyskola” hösten 2016. Satsning¬en har haft en positiv utveckling med nästan 100 fler barn i hockeyskolan och där andelen tjejer ökat markant.

Min första HV-match

I ett unikt samarbete mellan HV71:s nätverk och över 100 verksamheter i 22 kommuner, både i och utanför Jönköpings län, ger vi varje säsong 5.500 barn, ungdomar och vuxna möjligheten att uppleva hockey live för första gången i Kinnarps Arena. Projektet vänder sig till de som av ekonomiska, sociala eller kulturella skäl tidigare inte haft möjligheten att uppleva en hockeymatch live. HV71 står tillsammans med vårt nätverk för matchbiljett samt en souvenir att ta hem som minne.

Den sjunde spelaren

Ett långsiktigt projekt vars syfte är att värna om och utveckla HV71:s positiva supporter- och läktarkultur på ståplats. Projektet sker i samarbete med högstadieskolorskolor och ungdomsverksamheter i kommunen tillsammans med HV71:s supporterförening North Bank Supporters. Genom att bjuda in elever på ståplats under 14 tillfällen under säsongen vill vi väcka ett livslångt intresse för klubben, kulturen och föreningslivet och genom supporterskapet ge ungdomar en betydelsefull fritid.

Bubs familjeläktare

Vår familjeläktare på sektion O består av ca 400 sittplatser som endast kan bokas av familjer. Priset för vuxna är 200 kronor (från 18 år) och för barn 100 kronor. Under Lördagsmatcherna som startar 15.15 anordnar vi familjedagar i Kinnarps Arena med bland annat HV-ballongutdelning och ansiktsmålning helt utan kostnad.

HV-dagen

I samband med försäsongen varje år anordnas HV-dagen med fri entré med syftet att visa upp HV71 och Kinnarps Arena, främst för våra barnfamiljer och yngsta fans då både vårt dam- och herrlag spelar matcher. Under dagen anordnas kostnadsfria aktiviteter i arenan, bland annat ansiktsmålning & ballongutdelning, Efter matcherna ges även möjlighet att träffa alla spelarna under autografsigneringar, vilket brukar vara dagens absoluta höjdpunkt!

Barncancerfonden Västra

Tillsammans med Barnkliniken Västra har vi under årets lopp ett par träffar då barnen tillsammans med sina familjer bland annat har julbord i Kinnarps Arena med spelarna i HV71 och HV71 Dam. Vid tillfället ges chansen att få autografer och lära känna både familjerna och spelarna på djupet.

Barnkliniken Ryhov

Vid ett par tillfällen om året träffar vi Ryhovs barnklinik tillsammans med spelare från HV71. Det sker bland annat genom besök på barnkliniken då vi har julklappsutdelning eller när barnen och deras familjer besöker några av våra matcher under säsongen.

Sandas särgymnasium

Under en eftermiddag varje höst spelas en fartfylld och glädjefylld innebandymatch i Sandas idrottshall mellan elever från Sandas särgymnasium och spelare från HV71. Sandas särgymnasium deltar även i ”Min första HV-match” och besöker arenan en match under våren och hejar fram sitt favoritlag. Kidz City Race for Friends Från och med 2019 anordnas Kidz City Race for Friends på hotellplan i Jönköpings City, en rolig hinderbana för barn mellan HV71 tillsammans med spelare från HV71 Dam är med och stöttar initiativet som hjälper Friends att sprida kunskap om sin verksamhet och deras arbete kring mobbing och inkludering.

Min stora dag

Under två matcher per säsong hjälper vi barn och ungdomar med familjer från Min stora dag med att få sina högsta önskningar att slå in – att få se en hockeymatch i Kinnarps Arena. Efter matchen anordnas spelarträffar då de får träffa sina stora idoler.

Övriga CSR-projekt

Kampen för livet, Mustaschkampen, Qom Ut JKPG, Ria Center, Peab Life, World Girls Hockey Day, Pluspolare och Tappra barn.