• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 28 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Fredag Fre 8 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Söndag Sön 7 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Fredag Fre 19 Januari Jan
Tisdag Tis 23 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar

Matchens säsongskortsinnehavare

”Matchens säsongskortsinnehavare” startade säsongen 17/18 och är en del av vårt arbete med att stärka relationen mellan våra supportrar och klubben.

Inför varje hemmamatch utses en vinnare slumpmässigt (Två vinnare från 13 sektioner fördelat på 26 hemmamatcher) som presenteras på mediakuben i andra periodens power break.

 

MATCHENS SÄSONGSKORTSINNEHAVARE 17/18

16 september HV71-Djurgården
Magnus Nilsson

SEKTION: B VÄNSTER, RAD 16, PLATS 198

Magnus är en glad HV-supporter som har haft säsongskort sedan första guldåret 1995. Idag är Magnus och är idag inne på sin andra omgång med 5-årskort.  Han har varit HV trogen sedan mitten av 70-talet och favoritspelaren är Martin Thörnberg samt Esa Keskinen och Kari Eloranta.
Tack för ditt engagemang för laget och för klubben!


23 september HV71-Linköping
Bernt Gustafsson

SEKTION: E VÄNSTER, RAD 6, PLATS 36

Bernt är en positiv och hängiven HV-supporter som har haft säsongskort i Kinnarps Arena i 15 år. Han följer laget i vårt och torrt med optimism oavsett tabellplacering. Bernts favoritspelare Mattias Tedenby och Oscar Sundh.
Tack för att du alltid tror på laget!


26 september HV71-Karlskrona

Anneli Andersson
SEKTION: J VÄNSTER, RAD 9, PLATS 104

Anneli har haft säsongskort sedan 2013 och kommer ursprungligen från Tibro där alla höll på HV71. Anneli är idag bosatt i Tidaholm och den egenstickade matchtröjan bars i hela fjolårets slutspel för att bringa tur, och det vet vi ju alla hur det slutade! Favoritspelaren i laget är Kristoffer Berglund.
Tack för din energi och ditt stöd! Bär tröjan med stolthet!


14 oktober HV71-Färjestad
Hampus Andersson
SEKTION H Höger, TR 2, Plats 21

Hampus är 25 år och en väldigt engagerad HV-fantast som är bosatt i Jönköping sedan 2014 och som haft säsongskort sedan dess.
Under dessa år har han endast missat tre hemmamatcher, vilket är helt fantastiskt! Favoritspelaren i HV71 är Martin Thörnberg.
Tack för att du stöttar laget oavsett tabellplacering!


19 oktober HV71-Örebro

Johan Bjurek
SEKTION: G VÄNSTER, RAD 13, PLATS 121

Johan kommer från Jönköping och är bosatt i Bankeryd.
Hans intresse för HV71 och laget är gediget och platserna på sektion G har han haft sedan 2009. Säsongskort har han dock haft sedan Roselundshallen på 90-talet. Johans största favorit i laget är Mattias Tedenby!
Tack för att ditt engagemang från sittplats, det betyder allt!

21 oktober HV71-Rögle
Alexander Hedlund
SEKTION: C VÄNSTER, RAD 15, PLATS 253

Alexander både kommer från och är bosatt i Göteborg och har säsongskort för första gången denna säsong. Han är tidigare hockeymålvakt och sedan han såg sin stora idol Stefan Liv spela i Scandinavium 2007, sadlade han om och blev HV-supporter, vilket vi är väldigt glada över.
Favoritspelaren i laget är Christoffer Persson.
Ditt stöd är guld värt för oss!


26 oktober HV71-Karlskrona

Oscar Åberg
SEKTION: N VÄNSTER, RAD 7, PLATS 144

Oscar, blott 35 år gammal och är född och uppvuxen i Jönköping och har varit HV-fan sedan barnsben tack vare sin pappa.
Han började sin supporterkarriär på ståplats i Rosenlundshallen och har i år haft säsongskort i hela 23 år. Favoritspelaren genom tiderna är vår allas Esa Keskinen och i årets trupp Lawrence Pilut.
Tack för att du alltid stöttar laget i ditt hjärta!

4 november HV71-Frölunda
Michele Andersson
SEKTION: D HÖGER, RAD 10, PLATS 158

Michele bor och kommer från Värnamo och intresset för HV71 har han haft sedan barnsben. Första säsongskortet köptes när Kinnarps Arena byggdes år 2000 och minnena från både fantastiska stunder till tyngre förluster bär Michele med sig med stolthet. Det är inte enbart i Kinnarps Arena som Michele följer laget utan han åker även på en del bortamatcher. Favoritspelarna är de hårt jobbande Max Wärn och Oscar Sundh. Tack för ditt trogna hjärta, du är guld värd för oss!


17 november  HV71-Linköping
Helena Yngvesson
SEKTION: A, STÅPLATS

Helena är en glad Tenhultsbo som tack vare sina söner älskat hockey och HV71 sedan 1994. 1996 köpte hon sitt första säsongskort, då på sittplats med sadlade om till ståplats 2002. Att stötta laget från hjärtat av Kinnarps Arena tillsammans med North Banks och att följa laget hemma som borta är en självklarhet. Helenas favoritspelare är bla Oscar Sundh och Linus Söderström. Tack för din passion till klubben och laget, ditt engagemang betyder allt för oss!

21 november HV71-Djurgården
Simon Åsberg
SEKTION: C HÖGER, RAD 14, PLATS 147

Simon är en glad 27-åring från Forsheda som har säsongskort för första året i Kinnarps Arena. Tack vare sina tålmodiga och envisa HV-vänner är Växjö Lakers som Simon tidigare hållit på, ett minne blått. Blått är numera också hans hjärta då det förra året färgades av NBS Tifos flaggor och Simon föll för Kinnarps magiska stämning varje match. Favoritspelare i laget är vår allas nummer 21 - Mattias Tedenby. Tack för att du valt HV71 för all framtid och varmt välkommen in i HV-familjen.