• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Fredag Fre 8 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Söndag Sön 7 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Fredag Fre 19 Januari Jan
Tisdag Tis 23 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

HV71:s Samhällsengagemang

Min första HV-match

Den 3:e januari 2015 gick startskottet för projektet ”Min första HV-match”. I ett unikt samarbete mellan HV71:s nätverk och samtliga kommuner i Jönköpings län skall vi tillsammans ge över 8000 människor möjligheten att uppleva hockey live för första gången. Projektet vänder sig främst till barn och ungdomar som av ekonomiska, sociala eller kulturella skäl tidigare inte haft möjligheten.

Vid nio matcher under säsong 2014/2015 och vid 18 matcher säsongen 2015/2016 hade HV71 300 platser reserverade för projektet. Barn och ungdomar bjuds av respektive kommun in att tillsammans med en förälder uppleva hockey på plats i Kinnarps Arena. De bjuds på resa till och från arenan samt matchbiljett.

Barnkliniken på Ryhov

Vid flera tillfällen varje år träffar vi Ryhovs barnklinik. HV-spelarna brukar komma med julklappar innan jul och vid en eller ett par matcher varje säsong kommer barnen till Kinnarps Arena för att uppleva hockeyn live. 

Bubs familjeläktare

Välkommen att som familj komma och titta på elithockey i Kinnarps Arena. Ni är viktiga för oss och därför vill vi tillsammans med Bubs godis göra det möjligt för alla att kolla på hockey. Vår familjeläktare består av c:a 100 platser som endast kan bokas av familjer. Är man 18 år fyllda så räknas man som vuxen. Vuxna (18 år eller äldre) betalar 200:- för en sittplatsbiljett och barnen  betalar 100:- per sittplatsbiljett. Max 2 vuxna per barn gäller.

Movember

HV71 och resten av SHL deltog i Movember Foundations kampanj 2015. Gemensamt gjordes en satsning för att belysa frågan om mäns hälsa och samlar samtidigt in pengar till forskning och projekt om testikel- och prostatacancer. HV71 samlade tillsammans med supportrarna in över 81 000:- som skänktes till Movember.

Världens Barn

Världens Barn-kampanjen är ett samarbete mellan flera av Sveriges humanitära organisationer. Grundtanken är att bidra till världens barns universella rätt till en värdig framtid. Varje år samlar HV71 och SHL in pengar till Världens Barn. Johan Davidsson har också vid ett flertal tillfällen varit SHL:s ambassadör för Världens Barn.