• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 28 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Fredag Fre 8 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Söndag Sön 7 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Fredag Fre 19 Januari Jan
Tisdag Tis 23 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Hemma
Rögle
RBK
Borta
HV71
HV71

Tre sköna poäng i Ängelholm

7 december 2017 21:05
SHL

HV71 fick en tuff start på bortamatchen mot Rögle BK med underläge 0-1 i Ängelholm. Men HV71 var det starkare laget och vände till slut matchen till seger med 2-1. Martin Thörnberg och David Ullström målskyttar.


Rögle startade matchen bäst och tog också ledning med 1-0 efter drygt åtta minuter. Det var Bryan Lerg gjorde målet i spel fem mot fyra. HV71 spelade upp sig i slutet och Martin Thörnberg gjorde 1-1 i numerärt överläge med två minuter kvar av den första perioden. Det var ett välriktat skott från Thörnberg som letade sig in bakom Justin Pogge i Rögle-målet.

– Vi måste ta tag i spelet, sätta press och få längre anfall, sa Martin Thörnberg till C More efter den första perioden.

HV71 var det bättre laget i den andra perioden och skulle också ta ledningen med 2-1 då David Ullström styrde in ett skott från Stefan Elliot, då stod klockan på 14:32. Sundh, Ullström och Gustafsson hade de bästa HV-chanserna i den andra perioden men 2-1 stod sig perioden ut.

– Det var skönt att göra mål igen, jag hade ett par bra lägen innan dess också, sa David Ullström till C More efter den andra perioden.

HV71 spelade kontrollerat i tredje perioden. Det var först i slutet av den matchen, när Rögle jagade kvittering, det hettade till framför Fredrik Pettersson-Wentzel. Men HV71 redde ut stormen och tog tre viktiga poäng i Ängelholm.

– Vi gör en stabil borta match. Vi har det tufft i början men jobbar oss in i matchen och vinner till slut rättvist, sa Johan Lindbom till C More efter matchen.

Imorgon kl 19:00 möts lagen igen, denna gång i Kinnarps Arena.