• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 28 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Fredag Fre 8 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Söndag Sön 7 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Idag 19 Januari Jan
Tisdag Tis 23 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar

Eftersnack med Isac Brännström

16 september 2017 18:03
SHL

HV71 besegrade Djurgårdens IF i seriepremiären hemma i Kinnarps Arena, där game winning goal gjordes utav Isac Brännström, vilket också var Brännströms första mål i A-laget. "Jag blev bara väldigt glad", säger Brännström efter matchen.


Efter en försäsong, där resultaten inte har gått HV:s väg, klev de regerande mästarna idag in på isen i Kinnarps Arena och plockade hem tre sköna poäng direkt i seriepremiären, efter 4-2 mot Djurgårdens IF.

– Vi gör en otroligt bra match under 60 minuter idag. Vi har snackat mycket om att inte tappa pucken vid offensiv blå och i mittzon, något som har hänt och straffat oss hårt under försäsongen. Idag hade vi inte många sådana, utan vi var väldigt konsekventa, säger Isac Brännström efter matchen.

Efter sommarens stora spelaromsättning klev nyförvärven fram för HV71 idag. Sebastian Wännström gjorde HV:s första mål och Pierre Engvall det andra. Efter Djurgårdens kvittering till 2-2, tidigt i den tredje perioden, klev Isac Brännström fram minuten senare och stänkte dit sitt första mål i A-laget, vilket även blev game winning goal.

– Jag blev bara väldigt glad när jag såg den gå in. Jag tänkte faktiskt på det innan matchen idag, att tänk om jag skulle göra mål i premiären, så det var rätt skönt att få göra det också.

Brännström, som från och med i år ses som en ordinarie spelare i A-laget, hoppas på att den fina starten ska hålla i sig och att han även längre fram under säsongen kommer få speltid i SHL.

– Till skillnad från förra året, så har jag i år fått vara med och träna med A-laget under hela sommaren och försäsongen, vilket känns otroligt bra. Jag lär mig något varje dag av stjärnorna i laget och blir verkligen bättre hela tiden.