• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 28 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Fredag Fre 8 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Söndag Sön 7 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Fredag Fre 19 Januari Jan
Tisdag Tis 23 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar

Lindbom: "Vi måste bli hetare framför kassen"

25 september 2017 15:06
INFÖR

Efter två segrar och en förlust går HV71 in i en matchintensiv vecka. Först ut är hemmamatchen mot Karlskrona. ”Vi måste bli hetare framför kassen än senast”, säger HV-tränaren Johan Lindbom inför mötet.


Det ville sig inte för HV71 mot Linköping i lördags. Trots hårt tryck mot LHC-målet i andra perioden ville inte pucken in och förlusten skrevs till 0-2.

– Efter två bra prestationer kom vi inte upp riktigt som vi ville. Linköping var hetare än oss. Tålamodet och det hårda jobbet hänger ofta ihop och vi matchar inte LHC som behöver göra för att vinna mot dem, säger Johan Lindbom.

Nu väntar en tuff vecka för HV71 och på måndagen genomförde laget en intensiv träning för att vara förberedda på bästa sätt.

– Det blir ett intressant möte. De hade en defensiv prägel förra året och jag tror Ove Molin fortsätter på den linjen. Vi ser att de bara släppt in fem mål på de tre första matcherna. Samtidigt tror jag att de kommer att utmana lite mer offensivt mot vad de gjort tidigare, så det blir en utmaning för oss.

Hemmamatchen mot Karlskrona blir den sista i SHL på ett tag. Johan Lindbom ser gärna tre poäng då.

– Det är klart att det är vinst som gäller. Vi måste jobba konsekvent utifrån vår spelidé och sätta hårt tryck mot kassen.

I matchen mot Linköping saknades flera spelare i HV71. Nu får laget tillbaka några av dem och dessutom gör nyförvärvet Bill Sweatt debut för HV71 i SHL.

– Bill spelar om inte något oförutsett händer. Dessutom gör Victor Ejdsell comeback. Däremot är Christoffer Persson bort på obestämd tid och där fyller vi på med Jacob Cederholm som är tillbaka från Västervik, avslutar Johan Lindbom.

Köp biljetter till matchen på http://biljett.hv71.se