• Huvudsponsorer

Fredag Fre 26 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Fredag Fre 2 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Söndag Sön 11 Februari Feb
Idag 24 Februari Feb
Söndag Sön 25 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Söndag Sön 4 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Onsdag Ons 7 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar

Lindbom inför Malmö-matchen

18 januari 2018 14:30
inför

På fredag kväll väntar tabellsjuan Malmö Redhawks i Kinnarps Arena, en match där Johan Lindbom förväntar sig en tuff drabbning mot skåningarna: "Det är en bra motståndare som spelar aggressivt och är tuffa att möta".


Efter knappt en veckans spelledigt är det återigen dags för match i SHL. HV71 förlorade den senaste matchen mot Djurgården med 1-2 efter övertid och Malmö kommer från en hemmaförlust (0-4) mot Växjö. Efter matchen mot Djurgården har HV71 fått några extra dagar med fokus på träning, något som varit viktigt inför den sista tredjedelen av säsongen:

– Med några extra spellediga dagar har vi kört på bra och tränat lite mer detaljer än vad vi brukar göra när det är tätt mellan matchdagarna. Framför allt har vi prioriterat defensiven där vi stärkt upp vissa bitar. Mot Djurgården gjorde vi det bra defensivt men innan det läckte vi mål bakåt under några matcher. Det har även blivit en del PP- och BP-träning, säger Lindbom.

Det äv fortsatt jämnt i tabellen och inför fredagens möte mellan tabellåttan HV71 och tabellsjuan Malmö skiljer det endast en poäng:

– Varenda poäng är superviktig. Vi ser hur jämnt det är i tabellen och om vi vill vara med där uppe, som är vårat mål, måste vi börja vinna matcher.

Lagen har endast mötts en gång tidigare under säsongen, det var i Malmö i oktober och då vann hemmalaget med 3-1. Nu väntar fredagsmatch i Kinnarps Arena och Johan Lindbom ser fram emot kvällen och tror på en tuff drabbning mot skåningarna:

– En fredagsmatch i Kinnarps Arena är aldrig fel. Det är en bra motståndare som spelar aggressivt och är tuffa att möta. Vi har gjort det bra offensivt och kan vi koppla ihop det med en stark defensiv har vi alla möjligheter att vinna.

HV71 får klara sig utan Dylan Reese som under onsdagsträningen ådrog sig en allvarlig knäskada och sannolikt är säsongen över för amerikanen:

– Väldigt tråkigt för oss, men framför allt för Dylan själv. Vi har kallat tillbaka Tom Hedberg, annars är det samma manskap som senast, avslutar Lindbom.