• Huvudsponsorer

Lindbom: "Det är ett revanschsuget gäng"

30 december 2015 10:00

På måndagskvällen tog HV71 säsongens första seger mot Brynäs IF då man hemmabesegrade Gävlelaget med 5-2 inför ett fullsatt Kinnarps Arena. Ikväll väntar bortamatch i Ängelholm när Rögle BK står för motståndet. HV71:s huvudtränare Johan Lindbom har inför kvällens match siktet inställt på att bryta förlustsviten även mot Rögle. -Det är ett revanschsuget gäng som åker ner till Ängelholm, säger Lindbom inför matchen.


Förlust senast i Ängelholm, revansch ikväll? Foto: Bildbyrån

Ikväll spelas årets sista match då Rögle BK väntar nere i Ängelholm. Rögle förlorade senast borta mot Linköping med 2-7, men vann dessförinnan hemma mot Örebro med samma siffror. HV71 har inför kvällens match två raka förluster mot Ängelholmslaget. 2-4 i Kinnarps Arena i oktober och 3-5 i Ängelholm i början av december är säsongens resultat mot serietolvan.

- Det är ett revanschsuget gäng som åker ner till Ängelholm idag. Vi har gjort två riktigt dåliga matcher mot Rögle i år. Senast tycker jag att vi åkte ner med en alldeles för dålig inställning och det ska inte upprepas igen. Vi åker ner för att vinna.

Några förändringar i laget inför matchen?

- Det är samma trupp som senast, avslutar Lindbom.

Matchen sänds här samt på C More Live.