• Huvudsponsorer

Lör 07 Jan (1 match)
Fre 13 Jan (1 match)
Lör 14 Jan (1 match)
Tor 19 Jan (1 match)
Lör 21 Jan (1 match)
Tis 24 Jan (1 match)
Fre 27 Jan (1 match)
Lör 28 Jan (1 match)
Tis 31 Jan (1 match)
Tor 02 Feb (1 match)
Lör 04 Feb (1 match)
Tis 14 Feb (1 match)
Tor 16 Feb (1 match)
Lör 18 Feb (1 match)
Fre 24 Feb (1 match)
Tis 28 Feb (1 match)
Tor 02 Mar (1 match)
Lör 04 Mar (1 match)
Tis 07 Mar (1 match)
Tor 09 Mar (1 match)

Tre backar tillbaka - O`Byrne skadad

8 januari 2016 13:54

Efter två raka förluster vill HV71 vända trenden när Luleå Hockey besöker Kinnarps Arena på lördagen. ”Luleå är formstarkast i ligan just nu och det tror jag passar oss bra”, säger Johan Lindbom.


Förlusten senast mot Växjö var säsongens första mot smålandsrivalen och varken spelare eller ledare var nöjda med hur matchen utvecklade sig. Däremot fanns det ljusglimtar som laget kan ta med sig till morgondagens match mot Luleå menar Johan Lindbom.

– Vi har haft lite mer möten och kolla en hel del video efter matchen mot Växjö. Då har vi kommit fram till att vi gör en bra arbetsinsats, men spelmässigt gör vi fler saker fel än rätt. Varje spelare måste ta mer ansvar för det jobbet som just de ska göra.

Luleå Hockey är SHL:s just nu formstarkaste lag och har vunnit 9 av de 10 senaste matcherna. Något som kan vara positivt för HV71 menar Johan Lindbom.

– Vi är inte nöjda med de två senaste prestationerna och det är nog bra med en riktigt stor utmaning. Vi har allt att vinna imorgon.

Tre backar gör comeback mot Luleå imorgon efter skada. Det är Axel Eidstedt, som missade förra matchen, Kristofer Berglund och Lawrence Pilut, som varit skadad hela säsongen.

– Det är bra att det blir en konkurrens på backsidan och positivt med fler alternativ. Vi får se hur vi matchar dem, men både Berglund och Pilut har varit borta länge och ska matchas in försiktigt. Ryan O´Byrne är småskadad och står över matchen mot Luleå, i övrigt matchas samma lag som senast mot Växjö, hälsar Johan Lindbom.