Matchdag! Kvalmatch 7:7
Publicerad: 2024-03-29
Matchdag
Det har blivit dags för den sjunde och avgörande kvalmatchen mellan HV71 och IK Oskarshamn när lagen möts i Husqvarna Garden på långfredagens kväll. Vinnaren spelar i SHL 2024/2025. Arenan öppnar kl 16.00, kom igen HV!

HV71–IK Oskarshamn
Kvalmatch 7:7
Fredag 29 mars kl. 18:30
Husqvarna Garden
Arenan öppnar kl. 16:00

Biljetter

Besök vår biljettsida (Slutsålt!)

Lämna bilen hemma

Custom Motor Show pågår på Elmia vilket betyder att det kommer vara mycket bilar på Rosenlundsområdet under dagen. Om möjligt, lämna bilen hemma och ta buss eller annat färdmedel till matchen.

Njut av god mat innan och under matchen

Läs mer om vårt mat- och dryckutbud här.

Kids Corner

Barnaktiviteter i Kids Corner vid sektion N. Välkomna!

REA i HV-shopen

HV-shopen är fylld med blå, gul, vita-souvenirer. Ikväll är det 25% rabatt på allt i shopen i Husqvarna Garden. Ni hittar shopen vid sektion K.

Statistik inför matchen

Statistik och mer information inför matchen hittar ni här

Säkra och trygga evenemang inom hockey-Sverige

Svenska Ishockeyförbundet och ligaorganisationerna SHL, SDHL, HockeyAllsvenskan och HockeyEttan har redan tidigare infört en rad trygghetsstärkande åtgärder för vår publik och personal. Detta innefattar bland annat visitation av samtliga åskådare, samt ett förbud mot införande av väskor. Detta efter ett beslut från Polismyndigheten som bland annat gäller alla större idrottsevenemang. Undantag kan endast ske på grund av medicinska skäl och efter att kontroll av väskan har genomförts. Åtgärderna gäller tills vidare.

Martin Unander
Huvudsponsor
Premiumpartners